HTML Layer

Flexibele Service

AFVUL / INPAKWERKZAAMHEDEN IN NON-FOOD VLOEISTOFFEN

Wij zijn C-10

C-10 is gespecialiseerd in het afvullen van vloeibare non food producten.

Over ons

C-10 is gespecialiseerd in het afvullen van vloeibare non food producten.

GROOTHANDEL IN SMEEROLIE
Als groothandel in smeerolieproducten vindt u onze klantenkring voornamelijk in de automobielindustrie waarbij men vooral moet denken aan garage- en transportbedrijven. Zeker ook u, autorijschoolhouders en kleine bedrijven, zijn van harte welkom. “Private label” wordt zonder meer gegarandeerd.

Daarnaast mag het duidelijk zijn dat bedrijven die voorzien zijn van hun eigen wagenpark, van vrachtwagen tot heftruck, door ons voorzien worden van de nodige grondstoffen op het gebied van smeeroliën, koelvloeistoffen en vetten. Onze producten en verwerkingsprocessen voldoen aan de hoogstgestelde eisen die in de tegenwoordige automobielindustrie worden gesteld. Productspecificaties zijn op uw aanvraag altijd beschikbaar

PERSOONLIJK & PROFESSIONEEL
Indien u met C-10 Nederland BV contact opneemt dan kunt u verzekerd zijn van een vriendelijke en professionele benadering waarbij service en goede informatie voorop staan. Service in de vorm van een afspraak waarbij op uw persoonlijke wensen wat meer kan worden ingegaan. Een professionele benadering waarbij door beide partijen duidelijke afspraken worden gemaakt zodat een optimale samenwerking gegarandeerd wordt.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u een offerte? Mail ons dan direct via: info@c-10.nl of maak gebruik van ons online offerteformulier.

Contact

ONZE LOCATIE

C-10 Nederland B.V.
Dukdalfweg 18
1332 BM Almere
Tel. 036-5320158
Fax. 036-5329556
Email: info@c-10.nl
K.v.K. Lelystad 39042260

Google Maps? Klik hier

3 + 4 = ?